Belactie RKPSC daverend succes!

Zoals in september aangekondigd heeft RKPSC in samenwerking met De Vriendenloterij op woensdag 3 oktober een belavond georganiseerd om extra inkomsten voor de clubkas te genereren. Hoe dit inhoudelijk eruit ziet kunt u HIER nog eens rustig nalezen.

Meer dan 35 nieuwe “RKPSC vrienden” hebben zich op deze avond aangemeld met 1 of meerdere loten waarbij tevens de steun rechtstreeks aan RKPSC is afgesloten. Dit heeft geresulteerd in een grote structurele inkomstenbron voor de clubkas van RKPSC. Via deze weg willen wij u als nieuw lid dan ook hartelijk danken voor uw steun aan onze mooie club.

Bent u deze avond niet gebeld maar wilt u toch uw steun aan RKPSC geven? Dit kan je eenvoudig doen door je aan te melden via www.vriendenloterij.nl en geef hierbij duidelijk aan dat u RKPSC wilt steunen.

Of

Speel je op dit moment al mee met de VriendenLoterij, dan kan je ook eenvoudig het goede doel waarvoor jij meespeelt aanpassen, zodat je vanaf nu RKPSC gaat steunen met jouw deelname. Dit kan door contact op te nemen met de VriendenLoterij Ledenservice via 088 – 020 1020.

Wij danken u zeer voor uw steun!

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen of komt u er niet uit, schroom dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden of stuur een mail naar jeugdvoorzitter@rkpsc.com