De beste wensen!

Beste allen,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar met veel gezondheid en geluk!

Door de coronamaatregelen die zijn afgekondigd op maandag 14 december 2020 wordt er door de senioren helaas nog niet gevoetbald. Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer de competities weer hervat zullen worden en in welke vorm. De KNVB zal hier meer duidelijkheid over geven na de persconferentie van 12 januari 2021. Dit geldt voor zowel de senioren als de jeugdcompetities. Meer informatie hierover vind je ook op de website van de KNVB.

De belangrijkste coronamaatregelen die op dit moment gelden zijn:

  • Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten (waaronder onze sporthal)
  • Voetballen door senioren is op dit moment niet mogelijk.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld. Voor topsporters gelden uitzonderingen, maar dit zijn we helaas niet.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen sporters van andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel. Kinderen met klachten blijven thuis.
  • Publiek bij sport is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Positief is dat de jeugd volop door mag trainen. Ook blijven we, voor zover mogelijk, actief met het organiseren van leuke activiteiten. Zo was er in december een 4 tegen 4 toernooi voor de jeugd, de uitreiking van de kerstattentie aan onze vrijwilligers en het Sint en Pietenbezoek. Activiteiten die op dit moment geen doorgang kunnen vinden hopen we in het voorjaar plaats te kunnen laten vinden. Binnenkort volgt ook de uitnodiging voor de eerste digitale algemene ledenvergadering.

Ondanks de huidige beperkingen hopen we dat 2021 weer een mooi voetbaljaar mag worden!

Blijf gezond, fit en positief!

Namens het bestuur