Denk mee met 75 jaar RKPSC!

Op zaterdag 30 mei wordt het 75-jarig jubileum van RKPSC groots gevierd met een dag vol activiteiten voor alle leden, supporters, sponsoren en iedereen die onze club een warm hart toedraagt.

Op de achtergrond is de feestcommissie, bestaande uit een afvaardiging van het hoofdbestuur, de jeugdcommissie, de Club van 100 en de supportersvereniging, al een tijdje bezig met de invulling van deze dag. Een aantal programma onderdelen staan inmiddels vast.

We beginnen de dag met een kerkdienst waarbij alle leden van de club aanwezig zijn. Vervolgens trekken we gezamenlijk naar het sportpark onder begeleiding van schutterij en harmonie. Daar wordt de dag officieel geopend, en volgen er clinics voor de jongste jeugd door jeugdtrainers van Vitesse, en voor de oudere jeugd door oud profvoetballers die nu spelen bij FC De Rebellen. In de middag is er een receptie voor genodigden, die gevolgd wordt door het hoogtepunt van deze dag: de wedstrijd van RKPSC 1 tegen FC De Rebellen. FC De Rebellen is een team waarbij een groot aantal bekende oud profvoetballers is aangesloten. Een selectie hiervan zal het gaan opnemen tegen het vlaggenschip van RKPSC. Check deze website voor een overzicht van de selectie van FC De Rebellen: https://www.fcderebellen.nl/selectie/. Na de wedstrijd wordt de wedstrijd afgesloten met een knallende feestavond met DJ. We zijn er van overtuigd dat het voor jong en oud een prachtig feest gaat worden!

Naast dit programma, zal op 30 mei ook een grote loterij plaatsvinden met mooie prijzen. De lotenverkoop hiervan gaat vooraf en op de dag zelf plaatsvinden. Ook komt er een jubileum uitgave van de Flitsen, het voormalige clubblad van RKPSC!

Zoals je hierboven leest zijn de grote lijnen van het programma wel bekend, maar veel details moeten nog verder ingevuld worden. Hiervoor zijn tips van jou van harte welkom! Heb je leuke of creatieve ideeën, of is er iets dat op deze dag echt niet mag ontbreken? Laat het ons dan weten door te mailen naar 75jaar@rkpsc.com!

De feestcommissie