Jubilarissen gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie

Afgelopen vrijdag 4 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van RKPSC en Pajodos in de kantine van de Pauwengaard. Een mooie gelegenheid om elkaar het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar.

Voorzitter Ruud Sommers blikte in zijn speech nog even terug op het jaar 2018, en blikte al kort vooruit naar wat RKPSC in het jaar 2019 te wachten staat. Daarnaast werd de winnaar van de Gouden Schoen voor de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Deze eer ging dit jaar naar Wesley Bruns! Een dik verdiende beloning voor Wesley, die het afgelopen jaar trainer was van de MO15-1, leider van de dames, assistent-trainer van het G-team, en hij is ook nog regelmatig op zaterdag actief als scheidsrechter bij de jeugd. Wesley, van harte gefeliciteerd, en we hopen natuurlijk dat we ook het komende jaar weer op je mogen rekenen!

Traditiegetrouw worden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook de jubilarissen van RKPSC gehuldigd. Dit jaar waren er 5 jubilarissen. Edwin Peters, Roel Dieks en Tim van Huet zijn 25 jaar lid, en Ton Hermsen en Theo Roelofs zijn maar liefst 60 jaar lid van onze vereniging. De aanwezige jubilarissen kregen van secretaris Maarten Ross een mooi speldje opgespeld. Allen van harte gefeliciteerd met het jubileum!