Mooie opbrengst sponsorloop JO11-1

Op donderdagavond 21 maart werd er door de JO11-1 een sponsorloop georganiseerd. De opbrengst hiervan gaat naar de deelname aan het internationaal jeugdtoernooi in Bensheim Duitsland van 31 mei t/m 1 juni 2019.

Jaarlijks wordt daar de Basinus Trophy georganiseerd waar ploegen uit vele omliggende landen aan deelnemen. Voor de getalenteerde mannen van de JO11-1 van RKPSC een uitstekende gelegenheid om zich te meten met internationale teams.

Er werd door de spelers fanatiek geworven bij opa’s, oma’s, ooms, tantes, etc. om een bijdrage te leveren, en met succes! Er werd maar liefst een bedrag van € 768,- bij elkaar gelopen! Met daarnaast nog een bijdrage van de COOP Pannerden die deze actie ondersteunt, is het startschot voor deelname gelost.

De spelers en kaderleden van de JO11-1 willen iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt. Maar natuurlijke ook een flinke pluim voor de jongens, want die hebben zich van hun beste kant laten zien. Nadat ze uitgeput waren na velen rondjes lopen, werd er gewoon nog getraind!