Nieuwe shirtsponsor voor MO15!

Maak kennis met Dutchfix Keukens, de nieuwe shirtsponsor van MO15!

(foto: Ilona Kuster)

Dat u voor het uitkiezen van een nieuwe keuken geen woonboulevard hoeft af te struinen, bewijst Stefan Jie-A-Sang met zijn bedrijf Dutchfix Keukens. Dankzij de hoge klanttevredenheid groeit de interesse in zijn bijzondere werkwijze; Stefan komt namelijk naar ú toe, in plaats van andersom.

Met ruim twintig jaar ervaring in de keukenbranche, weet Stefan dat het te allen tijde bieden van goede service zeer belangrijk is. ‘Voor iedere klant streven we naar een tien’, zegt hij resoluut. ‘Ik ben voor klanten dan ook altijd telefonisch bereikbaar.’ Zijn streven naar perfectie wordt door steeds meer mensen ontdekt en gewaardeerd.

In zee gaan met Dutchfix Keukens houdt in dat u door een vast team van vakmensen deskundig wordt begeleid; van advies en keuze tot aan montage en afwerking, terwijl u nergens naartoe hoeft. U krijgt deze service namelijk ‘gewoon’ bij u thuis! Hierdoor kan er optimaal worden meegedacht en kan er een keukenadvies worden geboden dat perfect aansluit op uw woonwensen. Dutchfix Keukens is leverancier van gerenommeerde keukenmerken en -apparatuur in iedere gewenste stijl. Het direct bekijken van materialen en kleuren in het licht bij u thuis, maakt dat u zich niet kunt vergissen in uw keuze. Ook voor incourante ruimtes kan Dutchfix Keukens een oplossing bieden. Ze zijn namelijk dé specialist in maatwerk, tot grote tevredenheid van klanten. ‘En een tevreden klant is de beste ambassadeur die we ons maar kunnen wensen!’, zegt Stefan enthousiast. Bent u toe aan een nieuwe keuken? Stefan komt graag bij u thuis voor een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte. Bel: 0316 372986 / 06 29038583 www.dutchfixkeukens.nl (showroombezoek op afspraak).