Ook begin regiocup voor Mo15!

Het duurde 8 maanden, maar daar was eindelijk de eerste wedstrijd weer voor de Mo15. Waar de laatste maanden de trainingen bestond uit spellen van Latje trappen tot Pionnen voetbal moest er weer heel snel omgeschakeld worden.

Vandaag moesten we de eerste regiocup wedstrijd tegen De Bataven Mo15. Het duurde even voor de tegenstander er was (misschien had de pont vertraging) maar om half 1 konden we eindelijk voor de eerste keer in 2021 aftrappen.

De eerste helft kwam De Bataven al vlug op 0-2. Dat liet Rkpsc natuurlijk niet bij zitten. 1-2 werd er gemaakt door Bo en 2-2 vlak voor rust door Janne.
Wel jammer dat er geen thuispubliek aanwezig mocht zijn want we misde wel het gejuich van de vaders, moeders, opa’s en oma’s.

Het was door de zon best wel warm dus de meiden konden in de rust heerlijk genieten van de “Ranja van Jose” want dat is de lekkerste ranja zeggen ze altijd. Na rust ging het net als de eerste helft gelijk op. Helaas konden we deze keer de achterstand die we opliepen de tweede helft niet meer goed maken en eindigde de wedstrijd in een 2-4 nederlaag.

Genoeg positieve punten kunnen we uit deze wedstrijd halen. Volgende week spelen we uit tegen De Sprinkhanen.