RKPSC JO11 wint kermiswedstrijd van Rijnland!

Zaterdag 30 september stond de wedstrijd Rijnland JO11-1 tegen RKPSC JO11-1 op het programma. Rijnland had nog niet verloren dus de jongens en meiden uit Pannerden wisten wat ze te doen stond.

Na nog geen 5 minuten spelen kwam RKPSC op 0-1 voorsprong. Van die voorsprong konden we niet zolang genieten want al gauw werd het 1-1. Kansen gingen daarna over en weer en zo ook de doelpunten: na de 1-1 werd het 1-2, 2-2 om net voor de rust met een achterstand van 3-2 de kleedkamer op te zoeken.

Na een verdiend bekertje ranja en een peptalk van de trainers Bjorn en Wesley, gingen we vol goede moed de tweede helft in. Op naar de winst…

Ook de tweede helft konden de doelpunten niet achterblijven. Na de 3-2 vlak voor rust, maakten we gelukkig al snel de 3-3. RKPSC ging door: 3-4 voorsprong! Daarna zakte we wat in waardoor het 4-4 werd. Met nog 5 minuten te spelen hoopten we dat de scheids snel zou fluiten, want op een verlies zat niemand te wachten. Rijnland kreeg nog wat grote kansen en RKPSC stond onder druk. De spelers en keeper deden er alles aan om de 4-4 te behouden. Dat lukte en RKPSC kreeg nog een corner mee. De bal werd voorgegeven en valt zo in het doel van Rijnland! 4-5 voorsprong voor RKPSC met nog een paar minuten te spelen. De scheids floot af en de 3 punten waren in de pocket!

De jongens en meiden mogen trots zijn op de hun prestatie! Wat een geweldige wedstrijd om de kermis mee te beginnen!

Aankomende zaterdag speelt de JO11 thuis om half 11. Tot dan!