RKPSC MO15 verliest met 2-1 van Dinxperlo

Vandaag moesten de meiden uit tegen Dinxperlo spelen. Met een hele grote staf (teambegeleiding van ouders) gingen we de richting de achterhoek. Complimenten voor de club Dinxperlo want de ouders die moesten rijden kregen netjes Koffie en Thee voor de wedstrijd.

Dinxperlo speelde goed maar wij waren niet veel minder. In de eerste helft scoorde Dinxperlo de 1-0. RKPSC kreeg wel kansjes waarvan de grootste kans vrij voor de goal over geschoten werd. Achterin stond Rkpsc goed te verdedigen. Onder leiding van onze aanvoerster en laatste man Jade werd niet veel kansen weggegeven. Ze kreeg dan ook goed hulp van Maud, Sophie en Maaike die ook achterin hun tegenstander vaak de baas waren. Als er toch een kans was voor de tegenstander stond keepster Loïs (onze eigen Sari van Veenendaal) op de goeie plek.

Snel in de tweede helft scoorde Dinxperlo de 2-0. Helaas voor ons was er geen “VAR” aanwezig. Een duidelijke handsbal die iedereen zag werd niet gezien door de scheids. Helaas voor ons. 5 minuten voor tijd deed Rkpsc nog wat terug door een mooie voorzet van Indy. 2-1 achter, doelpuntenmaker Janne. Helaas was er niet genoeg tijd meer voor de 2-2.

Al met al een nederlaag met veel mogelijkheden. De meiden hebben goed gespeeld en verdiende misschien wel op basis van hun vechtlucht een puntje.

Volgende week spelen we thuis tegen de Sprinkhanen. Helaas zonder Pannerdense steun van de supporters.