Speel nu mee met de RKPSC EK Poule 2021!

Hallo voetballiefhebbers!

Iets later dan gepland, maar het begint dan eindelijk, het Europees Kampioenschap EURO 2020!
Hij is er weer: de EK Poule van voetbalvereniging R.K.P.S.C.! Op vrijdag 11 juni gaat de bal rollen in het stadion Olimpico in Rome. Door mee te spelen met de EK Poule maakt u kans op mooie geldprijzen, en steunt u tegelijkertijd onze plaatselijke voetbalclub!

Klik HIER voor de digitale versie van het invulformulier. Deze berekent automatisch welke landen door gaan, op basis van de door u ingevulde uitslagen.
Liever op papier invullen? Klik dan HIER voor de printversie welke u kunt printen en inleveren op onderstaande adressen.

Meedoen kost u € 5,00 per ingevulde poule. Dit bedrag mag contant voldaan worden bij inleveren van het formulier bij de organisatie, of overgemaakt worden op rekeningnummer NL27RABO0304800341 t.n.v. T.J.H. van Huet. Alle volledig ingevulde formulieren die vóór vrijdag 11 juni 18:00 uur ingeleverd én betaald zijn doen mee om de prijzen. Meerdere keren meedoen mag.

Ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden op de volgende adressen;
Prins Willem-Alexanderstraat 19, Pannerden of Ossenkamppad 21, Zevenaar of via e-mail voetbalpoule@rkpsc.com

Prijzen
1e prijs: 25% van de totale inleg, met een maximum van € 250,-
2e prijs: 15% van de totale inleg, met een maximum van € 150,-
3e prijs: 5% van de totale inleg, met een maximum van € 50,-

De rest van de inleg komt volledig ten goede aan voetbalvereniging R.K.P.S.C. Winnaars krijgen per e-mail of telefoon bericht.

De te behalen punten per wedstrijd in de groepsfase en in de knock-out fase zijn te vinden op de volgende pagina. Wanneer u een e-mail adres invult op het formulier, wordt u elke EK-dag per mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Daarnaast wordt de tussenstand regelmatig gepubliceerd op de website www.rkpsc.com.

Iedereen mag meedoen, dus zegt het voort aan zoveel mogelijk vrienden, bekenden, collega’s of familie. Hoe meer deelnemers, hoe meer steun voor onze mooie club…!

Sportieve groeten,

Namens v.v. R.K.P.S.C.,
Tim van Huet & Chiel van Loon