Sponsorcommissie

Sponsormogelijkheden
RKPSC is een bloeiende vereniging en vervult een belangrijke maatschappelijke functie in Pannerden en omstreken. Wekelijks zijn er bijna 300 zowel mannelijke als vrouwelijke voetballers en ongeveer 100 vrijwilligers actief voor RKPSC.

Sponsors zijn een belangrijke pijler onder onze vereniging. Zonder sponsors zou er geen voetbal mogelijk zijn! Sponsoring kan en mag echter nooit vanzelfsprekend zijn. Daarom is er binnen RKPSC een sponsorcommissie actief om de verbindende factor tussen de sponsor en de vereniging te vormen.

Binnen RKPSC zijn er diverse mogelijkheden van sponsoring.

Reclameborden
Ons sportpark is een visitekaartje op zich. Wanneer men sportpark de Pauwengaard betreedt vallen direct de grote hoeveelheid, uitstekend verzorgde reclameborden langs het hoofdveld op.
Een reclamebord langs het hoofdveld is een veel toegepaste vorm van sponsoring.
Bij RKPSC zijn er de volgende mogelijkheden om uw bedrijf/instelling middels een reclamebord bij een breed publiek te presenteren:
-reclamebord 3,05 x 0,75 mtr
-reclamebord 6,10 x 0,75 mtr
-reclamebord 9,15 x 0,75 mtr
De reclameborden worden vervaardigd van een hoogwaardig kunststof met een lange levensduur.

Kledingsponsors
Binnen RKPSC is er in samenwerking met Hummel en Intersport Luising een kledinglijn ontwikkeld om zo uniformiteit te waarborgen.
Jeugd- en seniorenteams zijn op verschillende manieren te sponsoren van complete wedstrijdtenues tot trainingspakken, tassen, inloopshirts of alleen de wedstrijdshirts, afhankelijk van uw budget kunnen wij hier een passende oplossing voor bieden.

Balsponsors
Als balsponsor kunt u jaarlijks een overeengekomen financiële bijdrage doen voor wedstrijd- en trainingsballen.
Uw bedrijfsnaam wordt op het sponsorbord in onze kantine vermeld. Daarnaast wordt u als balsponsor aangekondigd bij een wedstrijd van ons eerste elftal.

Sponsoring op maat
Natuurlijk zijn er ook andere vormen van sponsoring mogelijk. RKPSC treedt hierover graag met u in overleg.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden van sponsoring bij de sponsorcommissie, en draag hiermee bij aan de continuïteit van onze voetbalvereniging!

De sponsorcommissie bestaat uit de volgende personen :

Martijn Hondijk
Tel. 06-22441682

Jo van Ophuizen
Tel. 06-14696848

U kunt ons ook mailen : sponsorcommissie@rkpsc.com

Sponsor commissie