Vriendenloterij

RKPSC werkt sinds oktober 2018 samen met de Vriendenloterij. Dit houdt in dat je, door mee te spelen met de Vriendenloterij, RKPSC financieel kan ondersteunen. Kies voor RKPSC als goede doel, en de helft van jouw maandelijkse inleg gaat direct naar de clubkas van RKPSC!

Klik op onderstaande banner om nu te gaan meespelen met de Vriendenloterij!

Wat is de VriendenLoterij?
De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen, oplopend tot €100.000,- kunnen winnen.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om mee te spelen voor een zelfgekozen goede doel, club of vereniging. De helft van je inleg gaat direct naar de clubkas van het door jou gekozen doel. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. De goede doelen én de deelnemers.
Een lot kost € 13,50. De VriendenLoterij heeft 12 maandelijkse trekkingen en twee extra trekkingen, in juli en november. Een lot dat een jaar lang meespeelt in 14 trekkingen, levert het goede doel dus €95,- op!

Wat betekent dit voor RKPSC?
Door onze samenwerking kun je er vanaf nu voor kiezen om specifiek voor RKPSC mee te gaan spelen met de VriendenLoterij. Dit betekent dat de helft van ieder lot waarmee je meespeelt, direct naar de clubkas van RKPSC gaat.

Speel je al mee? Pas dan je goede doel aan naar RKPSC!
Neem je op dit moment al deel aan de VriendenLoterij, dan kan je eenvoudig het goede doel waarvoor jij meespeelt aanpassen, zodat je vanaf nu RKPSC gaat steunen met jouw deelname. Dit kan door contact op te nemen met de VriendenLoterij Ledenservice via 088 – 020 1020.