Wedstrijd Mo15 duurt 1 minuut te lang!

Op zaterdag 19 juni speelde de Mo15 de 2de wedstrijd van de regiocup uit tegen De Sprinkhanen.
In een iets wat oude gedateerde kleedkamer of je kunt het ook een sauna noemen moesten de meiden de wedstrijdbespreking met onze eigen Frank de Boer (Henk Franken) aanhoren. Op het veld aangekomen moest je zoeken naar een goed stuk veld (Helaas was dat lang zoeken).

De eerste helft begon natuurlijk met een 0-0 stand. Rkpsc kwam op 0-1 door Janne naar een mooie assist van Indy. Eindelijk mochten er ouders in de vorm van begeleiders erbij zijn en hard juichen. Deze ouders hadden hun dag van hun leven door met de stoeltjes op 1.5 meter van het veld te zitten (Vips plaatsen). Vlak voor de rust werd het 1-1 door een snelle sprint van een meisje van Sprinkhanen (Daphe Schippers zou zelfs die sprint nog niet bijhouden).

De tweede helft kwam Rkpsc op 1-2 door Jip. Daarna werd het 2-2. Het spel bleef gelijk opgaan en een gelijkspel zou terecht zijn geweest voor beide elftallen.  Daar dacht de scheids iets anders over. Een moment waarop 2 meiden van de Sprinkhanen duidelijk buitenspel stonden (Zelf de VAR mensen hadden de bevestiging) werd door de scheidsrechter behandeld als niet buitenspel. De vlagger in dienst (Wesley) kon net zo goed niet met de vlag in de hand gaan staan en lekker genieten van de Nieuw Diekse zonnetje want die stond al 4 keer te vlaggen zonder dat de scheids ook maar floot voor buitenspel. Omdat de scheids niet voor buitenspel floot kwam er enkele seconde later in de allerlaatste minuut de 3-2 uit.

Ondanks het goede spel en leuke pot was de wedstrijd 1 minuut te lang. Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd uit Tegen Obw/Dcs om 10.45 uur. Al het publiek is welkom. Tot dan!