Speel mee met de Pajodos-RKPSC WK Poule!

Hallo sportliefhebbers!

Het EK voetbal 2021 lijkt nog maar net achter de rug, en het volgende grote toernooi staat alweer voor de deur: het WK voetbal in Qatar begint op 20 november. Net als voorgaande jaren organiseren we ook deze keer weer een voetbalpoule. Dit jaar voor het eerst onder de vlag van de nieuwe fusievereniging Pajodos – RKPSC. We maken dit jaar voor de WK poule gebruik van het WK spel van Scorito. Door mee te spelen maak je kans op leuke geldprijzen, en steun je tegelijkertijd onze mooie vereniging.

Aanmelden voor de WK poule kan via deze link: https://www.scorito.com/subleague/533902/wk-voetbal-2022/pajodos-rkpsc/399519e8-9acc-40e0-b25c-73776e576b17

Via de invulwijzer op de website van Scorito of in de Scorito app vind je meer informatie en uitleg over het spel. De invulwijzer voor het WK spel kun je hier raadplegen. Wat lees je in de invulwijzer?
– hoe werkt het spel?
– wat zijn de belangrijkste deadlines?

Het Scorito WK spel kan gespeeld worden via:
– desktop website
– mobiele website
– Scorito-app

De Scorito app kun je gratis downloaden in de App Store of Play Store. Hierdoor kan je altijd en overal je voorspellingen invullen en de ranking bekijken.

Deelnemen kost je € 5,00 per ingevulde poule. Meerdere keren meedoen mag. De inleg kan voldaan worden via onderstaande link of door het scannen van de QR code. De betaling dient uiterlijk voor aanvang van het toernooi voldaan te worden (20 november 17:00 uur): https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=u2pFWgoVQMCNhcFSehQVAQ

Prijzen
1e prijs: 25% van de totale inleg, met een maximum van €250,-.
2e prijs: 15% van de totale inleg, met een maximum van €150,-.
3e prijs: 5% van de totale inleg, met een maximum van €50,-.

De rest van de inleg komt ten goede aan onze vereniging. Winnaars krijgen per e-mail of telefoon bericht.

Iedereen mag meedoen, dus zegt het voort aan zoveel mogelijk vrienden, bekenden, collega’s of familie. Hoe meer deelnemers, hoe meer steun voor onze mooie vereniging..!

Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je problemen met de aanmelding? Mail gerust naar activiteiten@depauwengaard.nl

Sportieve groeten,

Namens de activiteitencommissie Pajodos-RKPSC,
Tim van Huet & Chiel van Loon