YES! JO7 speelt ook competitie!

JO7 heeft zich ook ingeschreven voor de competitie. Op de zaterdagen komen er 4 teams van verschillende verenigingen samen om 3 wedstrijdjes te spelen van 10 minuten in toernooivorm. Fase 4 is 2 april 2022 van start gegaan en we zijn heel goed begonnen. Natuurlijk is het wennen om tegen andere teams te spelen die we nog niet kennen, maar dat mag de pret absoluut niet drukken en is iedereen dolenthousiast.

Omdat het team van JO7 uit 12 topspelertjes bestaat, hebben we 2 teams (A+B) gemaakt. Hierbij stellen we onze toppers even aan jullie voor:

Team A                                                                Team B

Thomas Calis                                                     Kik van de Velden

Pim Vreemann                                                   Thijs Bodde

Hugo Luyf                                                            Dexter Agelink

Mees Vreman                                                     Sep Romeijn Rosa

Mikai van Norden                                           Johnny Bakker

James Mulder                                                  Finn Jansen

De eerste zaterdag heeft Team A thuis gespeeld en waren er 2 teams van DVC en het team van DCS  bij ons te gast. Deze jongens waren een stuk groter en sterker, maar wat hebben we goed gestreden! Team A mag trots op zichzelf zijn om zo goed de eerste wedstrijden tegen deze teams te spelen.

Afgelopen zaterdag was Team B aan de beurt en waren we te gast bij OBW. De overige teams waren DVC en DCS. Wat sprongen de vonken ervan af zeg! We hebben zelfs 2 wereld goals gemaakt, 1 tegen DVC en 1 tegen OBW. Echt super goed!

We trainen elke woensdagavond hard met heel veel lol en maken we ons klaar voor de komende wedstrijden. Zaterdag 9 april mag Team A weer aan de bak bij SV Concordia en moeten we ook tegen DVV en DVC.