Zonnige zondag voor de dames van RKPSC

Zondag 22 april 2018 RKPSC VR1 – sv Loil VR1 8 – 2 (ruststand 7-1)

Ondanks dat we het uit tegen Loil lastig hadden en het warme weer deze zondag, hebben we vandaag een goede wedstrijd gespeeld en verdiend de 3 punten in Pannerden gehouden.

Opstelling van vandaag:

Op verzoek van de tegenstander begonnen we de wedstrijd een uurtje eerder, gezien de tropische temperaturen vandaag kwam dat niet verkeerd uit.

Vanaf de eerste minuut waren we de bovenliggende partij, we zetten goed druk en zijn veel in balbezit. In de 9e minuut opende Amy de score, al had het gezien onze kansen ook al 2 of 3 tegen 0 kunnen staan. We blijven leuk voetballen en we spelen goed combinatievoetbal. Dit beeld veranderd vrijwel niet in de eerste helft, we scoren hierna nog 6 keer. Doelpunten vielen als volgt: 10e minuut Linda, 14e minuut Janneke, 20e, 26e en 40e minuut Linda en in de 42e minuut Janneke. We gaan rusten met een tussenstand van 7-1, omdat Loil in de 38e minuut wist te scoren na een klein moment van onoplettendheid vanuit onze kant.

Lisette, Marieke en Aniek zijn intussen in het veld gekomen en in de rust wordt Daniëlle gewisseld voor Marja. In de tweede helft scoorden we nog één keer. Het was Kim die in de 49e minuut haar ee rste doelpunt van dit seizoen maakte vanuit een corner.Het tempo lag de tweede helft flink wat lager, maar we bleven combineren. De trainer was fanatiek aan het doorwisselen, om zo de nodige speelsters wat rust te geven. Helaas kregen we in de 57e minuut nog een penalty tegen, na een overtreding van onze keepster, 8-2.

Het was vandaag, zeker gezien de eerste helft, een goede wedstrijd vanuit onze kant waar we als één team aan hebben bijgedragen.

Na de wedstrijd hebben we de punten gevierd met een heerlijke lunch, verzorgd door Marscha en Lisette.

We kunnen niet lang nagenieten van deze overwinning, want dinsdagavond spelen we onze volgende wedstrijd alweer. Om 19:30 uur uit tegen GVA VR1. Tot dan!

.